Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
De Jutberg 78 138 in Laag-Soeren 6957 DP

De Jutberg 78 138

6957 DP Laag-Soeren
Vraagprijs € 89.500,- v.o.n.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklaar vakantiehuis om heerlijk tot rust te komen op een prachtige en goed verzorgde camping aan de bosrand, dan is dit je kans!

Op een heerlijk rustige standplaats aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in het gewilde bosrijke vakantiedorp De Jutberg gelegen in de zomer van 2022 nieuw geplaatst en goed geïsoleerd vakantiehuis met veranda,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2022 Woonoppervlakte 36 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklaar vakantiehuis om heerlijk tot rust te komen op een prachtige en goed verzorgde camping aan de bosrand, dan is dit je kans!

Op een heerlijk rustige standplaats aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in het gewilde bosrijke vakantiedorp De Jutberg gelegen in de zomer van 2022 nieuw geplaatst en goed geïsoleerd vakantiehuis met veranda, parkeergelegenheid op ‘eigen’ grond, lichte woonkamer, moderne open keuken, twee slaapkamers, nette badkamer en een fraai aangelegde tuin met terras en vrijstaande schuur. Het vakantiehuis wordt ‘turn key’, dus inclusief stoffering, meubilering en overige aanwezige roerende zaken geleverd.


GLOBALE INDELING

Vakantiehuis: overdekte entree met garderobe. Heerlijk lichte woonkamer met drempelloze vloer, zithoek, eethoek en dubbele deuren naar de veranda. Nette open keuken voorzien van rechthoekig werkblad met spoelbak, vierpits gaskookplaat, koelkast met vriescompartiment en kastruimte. Slaapkamer met praktische kastenwand en tweepersoonsbed met nachtkastjes. Tweede slaapkamer met vaste kast. Nette doucheruimte met douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Tuin: fraaie kavel met parkeergelegenheid (ruimte voor twee auto’s), in 2022 nieuw aangelegde geheel omheinde tuin met terras en vrijstaande (fietsen)schuur.


BIJZONDERHEDEN

- In 2022 nieuw gebouwd goed onderhouden vakantiehuis, type stacaravan.
- Prachtige standplaats op minder dan één minuut wandelen van de ingang van Nationaal Park Veluwezoom.
- Na de sleuteloverdracht gelijk te gebruiken dankzij de turn key oplevering (de meubels zijn eind 2023 aangeschaft. De tv en het tv-meubel blijven niet achter).
- Parkeergelegenheid op ‘eigen’ terrein.
- Lichte woon-/ eetkamer met dubbele deuren naar de veranda.
- Moderne keuken en doucheruimte.
- Twee slaapkamers.
- Ruim perceel met fraai aangelegde omheinde tuin.
- Vrijstaande (fietsen)schuur.
- Voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Gelegen in boscamping De Jutberg met rechtstreekse toegang tot het bos.
- De Jutberg heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad (gratis toegankelijk) met schuifbaar dak, speeltuin, restaurant en een mini-Spar.
- Huisdieren (maximaal twee per plaats) zijn toegestaan.
- Verwarming en warm water middels HR cv-combiketel, merk Intergas, type Kompakt HR, bouwjaar 2022.
- Voorzien van aansluitingen water en elektra met periodieke verrekening op basis van het werkelijke verbruik.
- De gasaansluiting wordt gevoed door middel van gasflessen.
- Bestemd voor recreatieve doeleinden. Permanente bewoning is niet toegestaan. Verhuur aan derden is (onder voorwaarden) wel toegestaan.
- De grond/ staplaats wordt gehuurd. Het stageld voor de periode 01-10-2023 tot 01-10-2024 à € 2.740 is reeds voldaan en bij de koopsom inbegrepen.
- Het vakantiehuis is een roerende zaak. Het is daardoor niet mogelijk om voor de aankoop een hypotheek af te sluiten. Voordeel is dat u geen overdrachtsbelasting (10,4% van de koopsom voor onroerende vakantiewoningen) en ook geen notariskosten hoeft te betalen.
- Verkoop/ gunning door de verkoper is onder voorbehoud van goedkeuring door de directie van De Jutberg.
- Van toepassing zijnde (algemene) voorwaarden:
o Parkreglement De Jutberg;
o Recronvoorwaarden (aan te gaan met De Jutberg).


Deze aanbieding is geheel vrijblijvend. Aan de aanbieding evenals aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving

De Jutberg bevindt zich aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, het oudste Nationale Park en met 5.000 hectare een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van ons land. Laat je verrassen door de uitgestrekte bossen, kleurende heidegebieden en weidse zandverstuivingen. Wandel naar de Sprengen of neem een kijkje op het bijzondere uitzichtpunt op de Elsberg. De Jutberg is een echte boscamping, maar de omgeving heeft, naast de prachtige Veluwezoom nog veel mee te bieden. De rivier de IJssel loopt langs het nabijgelegen dorp Dieren. Dieren beschikt over een uitgebreid winkelcentrum en een intercitystation. Volg de fietspaden door de uiterwaarden, neem een van de pontjes om aan de overkant te komen en vervolg de route door het mooie Achterhoekse coulisselandschap. Onderweg geniet je van een kopje koffie in het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst, of bijvoorbeeld in het historische Hanzenstadje Doesburg. Vakantiedorp de Jutberg ligt zeer centraal tussen vier steden die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Ga gezellig winkelen in Arnhem, Zutphen, Apeldoorn of Doetinchem en pik ondertussen een terrasje op een van de vele leuke pleintjes.

Voel jij je al thuis in dit leuke vakantiehuis? Ons enthousiaste team van makelaars en binnendienstmedewerkers is je graag van dienst. Maak snel een bezichtigingsafspraak met onze behandeld makelaar Fabian. ACTIE = SUCCES!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 89.500,- vrij op naam Prijs per m² € 2.486,11 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Stacaravan Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2022 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd en gemeubileerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 36 m² Perceeloppervlakte 165 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 82 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Toilet, Douche Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas, Kompakt HR (Gas Combiketel uit 2022, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand kunststof Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Recreatiewoning Huidige bestemming Verblijfsrecreatie Kadastrale gegevens Gemeente Dieren Sectie P Perceelnummer 3523 Oppervlakte 165 m² Eigendomssituatie Zie akte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring